Ga door naar hoofdcontent
KioskONS 2023 – 10 Limburg

ONS 2023 – 10 Limburg

Persoonlijke ontmoeting

Onze KBO staat voor ontmoeting, omzien naar elkaar. Elkaar ontmoeten, vragen hoe het met iemand gaat, luisteren naar wat iemand te vertellen heeft. Dat kan gaan over mooie belevenissen, maar ook over de mindere kanten van het leven en het ouder worden. Dan is het belangrijk om te luisteren en te bemoedigen. Binnen onze KBO-Afdelingen gebeurt dat veelvuldig en daar ben ik trots op. Maar het is ook weerbarstig, zeker vanuit ‘Roermond’ bekeken. Want hoe kunnen we in vredesnaam onze bijna 30.000 leden ontmoeten? Persoonlijk is dat niet te doen, dus onze ontmoeting loopt bijvoorbeeld via ONS Limburg. Reageer gerust op wat u hierin leest en ook op wat ik u vertel. Dat stellen we zeer op prijs.

Maar… binnenkort zijn er toch ook twee fysieke mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Van 5 tot en met 18 oktober zijn we namelijk te vinden in de Pop Up Store in winkelcentrum Makado in Beek. Thema daar is ‘Extra aandacht aan veiligheid in en om uw huis’. Als KBO presenteren we daar o.a. valpreventie, samen met het Huis voor de Sport. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen! Andere deelnemers zijn Brandweer en Politie, het Rode Kruis, Veiligheidsregio Zuid-Limburg en de gemeente Beek. Zeer de moeite waard!

Dat geldt ook voor de grote Hiltho in Horst van 6 tot en met 11 oktober. Het gezelligste pop-up winkelcentrum van Limburg. Er is van alles te zien en te beleven. En ook daar is de KBO van de partij. We gaan daar graag met u in gesprek over wat u bezighoudt en wat u van de KBO vindt en verwacht. Van harte welkom!

 

Marcel Ballas, voorzitter KBO Limburg

Lees tijdschriftDownload het magazine
Afbeelding voor ONS 2023 – 10 Limburg