Ga door naar hoofdcontent
KioskONS 2023 – 12 Limburg

ONS 2023 – 12 Limburg

Samen maken we het verschil!

Als ik dit schrijf liggen de verkiezingen voor de Tweede Kamer nog in het verschiet. Als u dit leest, zijn ze al achter de rug. Ik hoop oprecht dat iedereen is gaan stemmen. Eén stem lijkt nietig, maar samen maken we toch het verschil! Samen laten we zien dat we ertoe doen, dat we ergens voor staan en bereiken we dat er naar ons wordt geluisterd.

Daarom is het zo belangrijk om lid te zijn en vooral te blijven van de KBO en dat we in Limburg als Afdelingen verbonden blijven met elkaar. Dat (b)lijkt niet vanzelfsprekend. De discussie gaat dan vooral over geld. Ik moet u eerlijk zeggen, daar word ik niet goed van. Het lidmaatschap van de KBO kost, afhankelijk van de Afdeling, twee tot drie euro per maand! En daar krijgt u ook iets voor. Alleen al dit mooie magazine, boordevol leuke, boeiende en nuttige informatie. Binnenkort komt daar de digitale ONS bij met allerlei extra’s. Uitstapjes, aanbiedingen en elke dag nieuwe puzzels! En wat dacht u van onze belastinginvullers en ouderenadviseurs? Goed opgeleide vrijwilligers, altijd bereid om u te helpen. Ook het team van KBO-Limburg staat voor u klaar. Wist u dat we per jaar zo’n 2.500 telefoontjes krijgen van leden? We geven graag antwoord op uw vragen!

In het nieuwe jaar komen we met een boekje waarin we vertellen wat we als KBO te bieden hebben, waar we ons sterk voor maken. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om contant te kunnen blijven betalen in een ziekenhuis en in de bus, maar we springen ook in de bres voor adequate zorg. We laten zien dat we er voor u zijn! Dat senioren ertoe doen in onze maatschappij, maar ook dat die maatschappij rekening moet houden met ons. Een geluid dat pas echt goed wordt gehoord als we het samen laten horen!

Marcel Ballas, voorzitter

Lees tijdschriftDownload het magazine
Afbeelding voor ONS 2023 – 12 Limburg