Ga door naar hoofdcontent
KioskONS 2024 – 2

ONS 2024 – 2

Voor u ligt de nieuwste editie van ONS Magazine, vanaf nu niet alleen in de brievenbus bij KBO-leden in Brabant, Zeeland, Limburg, Gelderland en Overijssel, maar ook iedere maand bij de leden in Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen en Utrecht. Ja, we breiden de familie uit! In een tijd van steeds meer polarisatie in onze maatschappij gaan wij juist nauwer samenwerken. Hoe geweldig is dat? Met elkaar maken we een mooi magazine vol artikelen over onderwerpen die u raken. Goed dat u erbij bent!

In deze editie hebben we weer de nodige dosis leesplezier voor u in petto. We beginnen met een persoonlijk interview met de enige echte Maarten van Rossem. U kent hem wellicht van televisieprogramma’s De Slimste Mens en Hier zijn de Van Rossems. Alvast een tipje van de sluier: hij is in het echt net zo nuchter en gevat als op televisie.

We zetten de schijnwerpers op de helden van het repaircafé. U weet wel, die handige mensen die kapotte spullen een nieuw leven geven. Hun verhalen zijn minstens zo boeiend als het reparatiewerk dat ze doen.

Lees het interview met de inspirerende zorgzangeres Yvon Kanters. Haar muziek raakt niet alleen de juiste snaren, maar verbindt ook met mensen die te maken hebben met dementie. Een ontroerend verhaal dat u niet wilt missen.

Ga even zitten voor het artikel over gemeentelijke inkomens- regelingen. Velen weten niet van het bestaan af of hebben moeite om de weg ernaartoe te vinden. Een pleidooi om de toegankelijkheid te vergroten.

U kunt ook lezen over een vernieuwende kijk op ouderenzorg. De GGD speelt hierin een centrale rol, en Annemieke Verburg vertelt u graag waarom dat is.

Uiteraard kunt u de vaste rubrieken met tips voor ontspanning, reportages over leuke KBO-activiteiten en de puzzel weer terugvinden. Want naast serieuze zaken mag er ook gelachen en genoten worden.

Kortom, deze editie is weer een mooie verzameling van inspirerende verhalen, nuttige informatie en gezelligheid. Veel leesplezier gewenst!

Lees tijdschriftDownload het magazine
Afbeelding voor ONS 2024 – 2