Ga door naar hoofdcontent
KioskONS 2024 – 1 Limburg

ONS 2024 – 1 Limburg

Samen optrekken

De tijd vliegt voorbij. Zeker naarmate we ouder worden lijkt de tijd alsmaar sneller te gaan. Kerstmis staat alweer voor de deur en een heel nieuw jaar in het verschiet. 2023 was in elk geval enerverend! We gingen samen verder zonder de Unie KBO, maar met dit nieuwe ledenblad ONS Limburg. We hebben er veel positieve reacties op gekregen.

Samen optrekken met en voor onze senioren, dat is waar wij als KBO voor staan. Dat doen we sinds een paar maanden met onze nieuwe directeur Simone Gerono-van Bun. Ze brengt ons nieuwe energie en heel veel nieuwe ideeën. Dat doet ons goed, want uitdagingen zijn er genoeg. Het nieuwe beleidsplan voor de periode 2025-2029 bijvoorbeeld. Best lastig om in deze tijd van veranderingen zo ver vooruit te kijken. Er zijn voor onze leden, onze vrijwilligers en onze Afdelingen, dat is in elk geval het vertrekpunt.

Ik heb ook kerstcadeautjes voor u! ONS Ledenmagazine krijgt vanaf januari ook een digitale variant: ONS Mailmagazine. Als u een mailadres heeft, en driekwart van onze leden heeft dat inmiddels, krijgt u vanaf komend jaar naast elf keer het papieren magazine ook elf keer een digitale versie. Gekoppeld aan een website met eropuit-aanbiedingen, aantrekkelijke kortingen op producten en elke dag maar liefst acht nieuwe puzzels! Als we van u een mailadres hebben dan ontvangt u binnenkort een bericht om uw account te activeren. Heeft u uw mailadres nog niet doorgegeven? Stuur dan een bericht naar info@kbolimburg.nl Overigens is ook het uitgebreide aanbod van kortingen op de zorgverzekeringen zo’n KBO- cadeautje dat het lidmaatschap extra aantrekkelijk maakt.

Maar nu eerst op weg naar Kerstmis. Samenzijn en onze zegeningen tellen. Vrede, geluk en gezondheid, dat is onze echte rijkdom en die rijkdom wens ik u en de uwen van harte toe!

Marcel Ballas, voorzitter KBO Limburg

Afbeelding voor ONS 2024 – 1 Limburg