Ga door naar hoofdcontent
KioskONS 2024 – 1 Overijssel

ONS 2024 – 1 Overijssel

Lees ook de digitale ONS!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. We wensen u voor 2024 geluk en gezondheid toe! Wij heten ook de Drentse Afdelingen Klazienaveen, Meppel en Coevorden die tot KBO Overijssel zijn toegetreden van harte welkom!

Voor ouderen is er ook het komend jaar van alles in beweging. En dat geldt ook voor onze vier ouderenbonden inclusief ons gezamenlijke blad. Zo heeft ONS Magazine een nieuwe verfrissende lay-out en is er een wijziging in de edities. Zevenmaal per jaar is er één editie in Gelderland, Limburg, Noord-Brabant en Overijssel. Viermaal per jaar komen er aparte edities met méér nieuws uit de eigen provincie. U hoort daarover later méér.

Ook kunnen leden van Afdelingen die aangesloten zijn bij onze vier KBO’s voortaan de digitale ONS lezen. Elke maand, tussen twee ‘papieren ONSen’ in, ontvangt u dan ONS Mailmagazine. Om hiervan als lid gebruik te maken kunt u via de website www.onsmagazine.nl een account aanmaken. Hierbij geeft u uw naam, KBO lidnummer en mailadres in. Heeft u géén mailadres, dan kunt u met uw account ook rechtstreeks op de website terecht. Op www.onsmagazine.nl vindt u veel extra artikelen, actueel nieuws, gezellige uitstapjes en scherpe aanbiedingen uitsluitend voor leden en élke dag maar liefst acht verse puzzels. In Gelderland wordt de digitale ONS naar de Afdelingsbesturen gestuurd zodat deze de leden kan informeren.

Met de digitale ONS proberen we ook nieuwe leden te werven. Geïnteresseerde lezers kunnen via de website een tijdelijk account aanmaken. Na betaling van de contributie krijgen ze een lidnummer waarmee een permanent account aangemaakt kan worden. We hopen dat we veel leden kunnen verwelkomen bij ONS Mailmagazine!

Want we proberen de ONS écht van ONS te maken! Zowel de papieren versie als de digitale versie én de website. Heeft u een suggestie voor een artikel, zelf een leuk stukje of een gedicht of anderszins een bijdrage voor ONS? Stuur dan een bericht naar de redactie van uw bond, zoals opgenomen in het colofon.

Arie van Alphen - voorzitter KBO Gelderland
Herman Pieper - voorzitter KBO-Overijssel

Afbeelding voor ONS 2024 – 1 Overijssel