Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenNieuwe parkeergids voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart

Nieuwe parkeergids voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart

Vrijdag 15 maart 2024

Met ingang van 15 februari jl. is er een NIEUWE PARKEERGIDS verkrijgbaar voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart. Omdat de gemeentelijke indelingen en daarmee ook de parkeerregels behoorlijk zijn veranderd (nu nog 342 gemeenten) was de PARKEERGIDS dringend aan een vernieuwing toe. Deze nieuwe gids loopt tot 01-01-2028. De oude gids is hiermee vervallen.

U leest nu een gratis artikel

Wilt u alle artikelen van ONS Magazine lezen? Word dan KBO-lid!

Lid worden

Om voor u de PARKEERGIDS up-to-date te houden is er ook een nieuwe website: www.parkerenzonderzorgen.nl  Via de nieuwsbrieven kunnen we u de komende jaren informeren over mogelijke wijzigingen in de regelgeving. Al met al reden genoeg om deze gids aan te gaan schaffen. Door de explosieve stijging van de drukkosten, papier, inkt, lay-out en ontwerpkosten en niet vergeten de stijgende portokosten (hiervan hebben we maar een gedeelte doorberekend) is het niet meer mogelijk de parkeergids gratis aan te bieden. De prijs van de gids is nu €14,95 inclusief verzendkosten. U hoeft pas te betalen na ontvangst. Mocht u een nieuwe PARKEERGIDS willen ontvangen dan kunt u deze bestellen per mail bestellen via parkeergids@gmail.com

Vermeld duidelijk uw naam, adres, huisnummer, postcode en woonplaats dan krijgt u de PARKEERGIDS per omgaande thuisgestuurd.