Ga door naar hoofdcontent
KioskONS 2024 – 4

ONS 2024 – 4

Zet uw talenten in voor de KBO! 

Spreekt u ook wel eens een kennis of een vriend die op zoek is naar interessant vrijwilligerswerk? Of misschien geldt dat wel voor uzelf. Dan hoeft u niet lang na te denken, want bij de KBO kunnen we ieders talenten heel goed gebruiken.

Heb ik dat dan, vraagt u zich misschien af? Jazeker heeft u dat. Iedereen is ergens goed in. De een is creatief, de ander kan sociaal goed uit de voeten en weer een ander is goed in cijfers, besturen of social media, ook heel belangrijk voor de KBO. Alle talenten zijn inzetbaar. Sterker nog, we hebben ze heel hard nodig!

Onze lokale verenigingen draaien volledig op vrijwilligers en daar zijn we supertrots op. Maar ook wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Daarom doen we een oproep aan u allen: zet uw talent in voor de KBO. Dat kan om te beginnen bij uw Afdeling. Ga eens in gesprek met een bestuurslid of een andere vrijwilliger en kijk wat u kunt betekenen. Fijn voor de Afdeling maar ook voor uzelf, want vrijwilligerswerk doet een mens goed!

Ook de provinciale KBO’s van Flevoland, Friesland, Groningen en Utrecht bieden volop mogelijkheden. Als ouderenadviseur, als belastinginvuller, als schrijver van verhalen voor ONS Magazine en ONS Mailmagazine. Ook op kantoor kunnen we uw hulp gebruiken. Tot slot hebben uw talent nodig om samen een vernieuwingsslag te maken. Meer zichtbaar zijn, nog duidelijker opkomen voor de belangen van alle senioren en laten zien dat senioren er echt toe doen in onze samenleving.

Doet u mee? Neem contact op met uw Afdeling of stuur een bericht naar redactie@onsmagazine.nl

Van harte welkom!

Afbeelding voor ONS 2024 – 4