Ga door naar hoofdcontent
KioskONS 2024 – 4 Limburg

ONS 2024 – 4 Limburg

Zet uw talenten in voor de KBO!

Ik zing al jaren in een koor. Zingen vind ik heerlijk en ik ben er ook best goed in. Het is een talent dat ik heb gekregen en zelf heb doorontwikkeld door er gebruik van te maken. De voorzitter van ons koor is ook een man met veel talenten. Laatst vertrouwde hij me toe dat hij op zoek is naar interessant vrijwilligerswerk. Nou dan hoef ik niet lang na te denken, want bij de KBO kunnen we zijn talenten heel goed gebruiken.

Dat geldt overigens ook voor uw talent! Heeft u dat, vraagt u zich misschien af? Jazeker heeft u dat. Iedereen is ergens goed in. De een is creatief, de ander kan sociaal goed uit de voeten en weer een ander is goed in cijfers, besturen of social media, ook heel belangrijk voor de KBO. Alle talenten zijn inzetbaar. Sterker nog, we hebben ze heel hard nodig!

Onze lokale verenigingen draaien volledig op vrijwilligers en daar ben ik supertrots op. Maar ook zij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Daarom doe ik een oproep aan u allen: zet uw talent in voor de KBO. Dat kan om te beginnen bij uw Afdeling. Ga eens in gesprek met een bestuurslid of een andere vrijwilliger en kijk wat u kunt betekenen. Fijn voor de Afdeling maar ook voor uzelf, want vrijwilligerswerk doet een mens goed!

Ook KBO Limburg biedt volop mogelijkheden. Als ouderenadviseur, belastinginvuller, schrijver van verhalen voor Ons Magazine en ONS Mailmagazine. Ook op kantoor in Roermond kunnen we uw hulp gebruiken. Tot slot hebben we uw talent nodig om samen een vernieuwingsslag te maken. Meer zichtbaar zijn, nog duidelijker opkomen voor de belangen van alle senioren en laten zien dat senioren er echt toe doen in onze samenleving.

Doet u mee? Neem contact op met uw Afdeling of stuur een bericht naar info@kbolimburg.nl of bel (0475) 381 740.

Van harte welkom!

Marcel Ballas, voorzitter KBO Limburg

Afbeelding voor ONS 2024 – 4 Limburg