Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenZet uw talent in voor de KBO

Zet uw talent in voor de KBO

Vrijdag 15 maart 2024

Als ouderenadviseur

Onlangs zijn er twee cursustrajecten voor nieuwe ouderenadviseurs afgesloten. Beide cursussen hebben samen maar liefst 18 nieuwe ouderenadviseurs opgeleverd. Een mooi resultaat. Daarmee kunnen weer heel wat KBO-leden een beroep doen op deze goed opgeleide vrijwilligers.

U leest nu een gratis artikel

Wilt u alle artikelen van ONS Magazine lezen? Word dan KBO-lid!

Lid worden

We kunnen nog veel meer ouderenadviseurs gebruiken. Want dankzij hun inzet en hulp is het voor senioren vaak mogelijk om bijvoorbeeld langer zelfstandig thuis te blijven wonen en de regie in eigen hand te houden. Ouderenadviseurs werken op vrijwillige basis en zijn dus niet in dienst van de gemeente of een welzijnsorganisatie. Daardoor kunnen ze zelfstandig, onafhankelijk én gratis hun werk doen. Onze ouderenadviseurs worden ingezet via de afdelingen.

Acht nieuwe Ouderenadviseurs in Zuid-Limburg

Ook iets voor u?

Onze ouderenadviseurs zijn goed opgeleide betrokken vrijwilligers die het leuk maar vooral ook de moeite waard vinden om er te zijn voor andere senioren. Van betekenis zijn voor een ander, dat doet je goed. Misschien is dat ook iets voor u? Informeer is bij KBO Limburg (info@kbolimburg.nl) of bij uw afdeling naar de mogelijkheden. Van harte welkom!