Ga door naar hoofdcontent
EropuitVer van je bed – € 7,75 korting

Ver van je bed – € 7,75 korting

Categorie
Datum8 mei 2024
LocatieDe Kring Roosendaal, Kerkstraat 1, 4701 HT Roosendaal
Klik hier voor meer informatie
Dit evenement is al geweest.
Afbeelding Ver van je bed – € 7,75 korting

De cabaretmusical Ver van je bed zorgt voor een frisse wind in de theaters en neemt je op satirische wijze mee langs de herkenbare uitdagingen van deze tijd. Geen olifant in de kamer blijft onbenoemd in deze eigentijdse cabaretmusical met een grote dosis humor, satire en nieuwe muziek.

Op bezoek in het ouderlijk huis zit Hannah (Renée de Gruijl, o.a. De TochtSpangaS) samen met broer Pieter (Martijn Kardol, o.a. winnaar Leids Cabaret Festival) bij moeder Marjan (Annick Boer, o.a. De TV KantineLast One LaughingWie is de Mol?). Hannah is bijna 30 en had eigenlijk verwacht haar leven nu wel zo’n beetje op de rit te hebben. Een koophuis kan je in deze huizenmarkt niet manifesteren en een relatie vinden zonder te hoeven swipen lijkt een onmogelijke opgave. Pieter zoekt met spoed naar een betaalbare woning voor hem en zijn baby. Tot overmaat van ramp, zit er opeens een andere man op de plek van hun vader: Jan Dirk (Bart van Veldhoven, o.a. Soldaat van OranjeDiana en Zonen), de nieuwe “lifecoach” van Marjan.

Kon het allemaal maar weer zijn zoals vroeger. Maar hoe gaat dat wanneer de wereld in een razend tempo blijft veranderen en een happy end onbereikbaarder lijkt dan ooit? Samen gaan de generaties weer op zoek naar die verbinding en omarmen ze het ongemak wat daarbij komt kijken.

Speciale actie voor KBO-leden:

Een ticket kost € 20,00 i.p.v. € 27,75

Vul de kortingscode in bij uw reservering

 

U kunt uw tickets hier reserveren.

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden.

(Bent u nog niet ingelogd, klik dan op Inloggen)