Ga door naar hoofdcontent
EropuitStoryTrail Theaterwandeling Zutphen – € 1,50 korting

StoryTrail Theaterwandeling Zutphen – € 1,50 korting

Categorie
Datum20 april 2024 - 31 december 2024
LocatieBinnenstad Zutphen
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding StoryTrail Theaterwandeling Zutphen – € 1,50 korting

De geschiedenis van Zutphen beleven? Dat kan met de StoryTrail Theaterwandeling. Verhalenvertelster Henrieke van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen. 

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden krijg je van Henrieke niet veel te horen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Henrieke neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Dwalend door de eeuwenoude straten ga je op avontuur met de grootste helden en schurken uit de stadsgeschiedenis. Je ontmoet brave en iets minder brave burgers. Je beleeft opstand, strijd en liefde. En je komt ook oog in oog te staan met woeste Vikingen, die het mooie Zutphen maar wat graag willen veroveren.

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode ONS-StoryTrail-247 en betaal slechts € 17,50 per persoon.

Je kunt mee wandelen op:

– 20 april 2024, 15:30
– 26 mei 2024, 14:00
– 16 juni 2024, 14:00

Met een groep vanaf 6 personen kan je op elke dag van je keuze een StoryTrail boeken. Neem een kijkje op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.

KBO-leden € 1,50 korting via kortingscode

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Inloggen.