Ga door naar hoofdcontent
Artikelen“Het verhaal van Truus, die met vriendin Joke met een volledig verzorgde busreis naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg is afgereisd”

Partnercontent: De inhoud op deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van ONS Magazine of KBO. Heeft u een klacht over de inhoud? Laat het ons weten >

Partnercontent: De inhoud op deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van ONS Magazine of KBO. Heeft u een klacht over de inhoud? Laat het ons weten >

“Het verhaal van Truus, die met vriendin Joke met een volledig verzorgde busreis naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg is afgereisd”

Woensdag 17 januari 2024Afbeelding “Het verhaal van Truus, die met vriendin Joke met een volledig verzorgde busreis naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg is afgereisd”

Truus: “We zochten naar een reisbestemming die niet te ver weg was en waar we ons in het Nederlands verstaanbaar konden maken. Kennissen waren bij Der Brabander geweest en dat klonk goed, maar in de bergen rijden… dat wilden we niet meer. Zo kwamen we uit bij de busreizen. Ik ben in Tilburg opgestapt. Joke woont in Geldrop en kwam er in Eindhoven bij. We konden dus allebei dicht bij huis instappen en hoefden niet eerst naar een verzamelpunt te reizen.”

Jullie deelden samen een 3-kamerappartement. Vertel!

Truus: “We zijn goede vriendinnen, maar willen ook graag wat privacy hebben. Normaal nemen we daarom 1-persoonskamers als we samen op vakantie gaan. Maar toen we belden voor de reservering waren die niet meer beschikbaar. De receptioniste vertelde ons over de mogelijkheid om een 3-kamerappartement te delen en dat hebben we gedaan. Het bleek echt ideaal te zijn: we hadden allebei een eigen slaapkamer, maar ook samen een woonkamer, keuken, badkamer en balkon. Zoveel ruimte, dat was echt fijn! Zaten we daar ’s avonds nog lekker even buiten van het mooie weer te genieten!”

Het hoogtepunt van de vakantie was…

Truus: “Haha, die vraag verwachtte ik al. Ik zou het echt niet weten. De hele vakantie hing van hoogtepunten aan elkaar. Dat de koffer naar de kamer werd gebracht was heel fijn, het eten was echt iedere dag goed en de excursies waren heel verschillend en allemaal even leuk. Één excursie hebben we overgeslagen, zodat we tijd voor een voetenbehandeling in de wellness hadden en gewoon even op het terras konden zitten lezen. Ook dat was fijn. Maar als ik dan toch moet kiezen, zou ik de mensen zeggen. In het hotel was iedereen oprecht vriendelijk en de buschauffeur reed ons niet alleen van A naar B, maar wist ook van alles over de omgeving te vertellen.”

Voor herhaling vatbaar?

Truus: “Absoluut! We hebben het nu al over volgend jaar. We moeten alleen nog even kiezen of we dan weer in juni gaan of dat we dan voor de herfst kiezen. Als al die bossen in het najaar verkleuren, moet het daar echt prachtig zijn…!”

Vakantiehotel Der Brabander
Adres: Am Waltenberg 65-67, 59955 Winterberg, Duitsland
Telefoon: +49 2981 9320
Email: info@brabander.nl
www.brabander.nl/busreizen