Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenVers aan Tafel Maaltijdservice

Partnercontent: De inhoud op deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van ONS Magazine of KBO. Heeft u een klacht over de inhoud? Laat het ons weten >

Partnercontent: De inhoud op deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van ONS Magazine of KBO. Heeft u een klacht over de inhoud? Laat het ons weten >

Vers aan Tafel Maaltijdservice

Zaterdag 11 mei 2024

Al meer dan 20 jaar bereiden de chef-koks van Vers aan Tafel Maaltijdservice op ambachtelijke wijze de heerlijkste maaltijden. Zoals thuis, maar dan in iets grotere pannen natuurlijk. De chef-koks van Vers aan Tafel kiezen bewust voor natuurlijke ingrediënten en duurzame grondstoffen. Zij koken zoveel als mogelijk zonder kunstmatige smaakversterkers of toevoegingen en gebruiken alleen pure ingrediënten. Ook selecteren zij zoveel mogelijk lokale telers, groenten uit het seizoen en vis uit duurzame vangst.

Genoeg keuze

Met meer dan 170 maaltijden is er genoeg keuze. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook voor maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken.
Naast de ‘reguliere’ maaltijden zijn er ook vegetarische maaltijden en maaltijden in kleinere porties verkrijgbaar. Mensen met kauw- of slikproblemen of wie zoutarm eet, kunnen ook bij Vers aan Tafel terecht. Speciaal voor deze doelgroep is een assortiment ontwikkeld met gemalen en zoutarme maaltijden. Ook zijn er verschillende eiwitverrijkte producten beschikbaar die u naast de maaltijden kunt gebruiken, zoals cake, ijsjes en sapjes. Deze tussendoortjes zijn niet alleen heel lekker, ze leveren u ook veel extra eiwitten in een kleine portie.

Zo werkt de maaltijdservice van Vers aan Tafel

Bij Vers aan Tafel heeft u geen periodieke afname verplichting. U bestelt minimaal zes maaltijden, eventueel aangevuld met soepen, desserts en/of eiwitverrijkte tussendoortjes. Bestellingen kunnen online of telefonisch worden doorgegeven, wel zo prettig en gezellig. De klantenservice van Vers aan Tafel is hierop ingericht en de medewerkers maken graag even tijd vrij voor een praatje. Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht.

De maaltijden worden op een vaste werkdag gratis bij u thuisbezorgd door het eigen bezorgteam van Vers aan Tafel. Per postcodegebied is er een vaste dag voor de bezorging van de maaltijden. Via de postcodecheck op www.versaantafel.nl kunt u zien wanneer Vers aan Tafel bij u in de buurt bezorgt. Via de e-mailservice én sms-service krijgt u twee werkdagen voorafgaand aan de bezorging de bezorgtijd van de maaltijden door. De bezorgers nemen de tijd en leggen de maaltijden – indien gewenst – ook in de vriezer.

Bewaren en bereiden

De maaltijden bewaart u in de vriezer totdat u de maaltijd wilt bereiden. In de vriezer zijn de maaltijden minimaal twee maanden houdbaar. U hoeft de maaltijd niet eerst te ontdooien. Juist als de maaltijd direct uit de vriezer wordt bereid geniet u van de beste smaak en kwaliteit. U warmt de maaltijden binnen 15 minuten op in de magnetron  of in 45 minuten in de oven. Op het maaltijdetiket vindt u de exacte bereidingstijd.

Ledenvoordeel

Leden van KBO ontvangen 10% korting op de maaltijden van Vers aan Tafel (m.u.v. de Proefbox). Voor € 5,63 heeft u dus al een lekkere maaltijd zonder zelf te hoeven koken!

Bestellen

Bestellen gaat makkelijk en snel via de website van Vers aan Tafel. Bestelt u voor het eerst bij Vers aan Tafel? Maak dan éérst een account aan om te profiteren van uw ledenkorting! Liever telefonisch uw bestelling doorgeven? Bel dan met de klantenservice van Vers aan Tafel via 085 – 401 64 44. Bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van KBO zodat zij uw ledenvoordeel kunnen verwerken.

Ontdek het gemak van Vers aan Tafel

 • Genieten van een gezonde en lekkere maaltijd zonder dat u zelf hoeft te koken
 • Gratis thuisbezorgd door het eigen bezorgteam
 • Geen periodieke afnameverplichting
 • Wekelijks een vaste leverdag.
 • 10% ledenkorting
 • Keuze uit meer dan 170 verschillende maaltijden
 • Óók maaltijden voor de kleine eter (350 à 400 gram)
 • Eiwit verrijkte tussendoortjes zoals muffins, cake en sapjes
 • Keuze uit Hollandse, Italiaanse, oosterse of vegetarische keuken
 • Dieetmaaltijden zoals gemalen maaltijden en zoutarme maaltijden
 • Bij een online bestelling bij aankoop van 12 maaltijden € 5,00 korting