Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenAlzheimer Café Sittard-Geleen geopend

Alzheimer Café Sittard-Geleen geopend

Vrijdag 12 januari 2024

Op 16 januari 2024 wordt het Alzheimer-café op de Odasingel in Sittard officieel en feestelijk geopend door wethouder Ivo Tillie van de gemeente Sittard-Geleen. Dat gebeurt met een unieke theatervoorstelling: Denkbeeld Dementie. Tijdens deze intieme huiskamer-theaterervaring brengen Lucretia Verweij en Agnes Stijnen gedachten en gedichten tot leven en delen een menselijk perspectief op dementie.

U leest nu een gratis artikel

Wilt u alle artikelen van ONS Magazine lezen? Word dan KBO-lid!

Lid worden

Als een naaste of een bekende de diagnose dementie krijgt, dan heeft dat veel impact. Het Alzheimer Café Sittard-Geleen biedt dan informatie, aandacht en steun. Elke derde dinsdag van de maand zijn er themagesprekken rondom dementie. Met antwoord op vragen, het delen van ervaringen en het ontmoeten van lotgenoten en deskundigen. Dat doet mensen goed. In het Alzheimer Café is er aandacht voor elkaar en vinden mensen samen fijne momenten voor wat wél kan.

U bent op 16 januari van harte welkom vanaf 19:00 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Alzheimer Café Sittard-GeleenOdasingel 90 Sittard