Kan ik mijn profiel verwijderen?
Op dit moment is het niet mogelijk om uw profiel volledig te verwijderen.
Wanneer u geen oproepen meer plaatst en al uw oproepen en gesprekken verwijdert, wordt uw profiel automatisch inactief.
Andere gebruikers kunnen u dan geen berichten meer sturen en uw account wordt in de praktijk niet langer gebruikt of zichtbaar actief binnen het platform.
U kunt uw profiel dus eenvoudig “stilleggen” door:
- geen nieuwe oproepen meer te plaatsen;
- bestaande oproepen te verwijderen;
- bestaande gesprekken te verwijderen.
Op die manier blijft uw profiel wel bestaan, maar is het verder volledig inactief.