Ga door naar hoofdcontent
OrganisatiesVers aan Tafel Maaltijdservice

Vers aan Tafel Maaltijdservice

Al meer dan vijftien jaar kookt Vers aan Tafel gezonde smaakvolle maaltijden voor thuis. De chef-koks van Vers aan Tafel kiezen bewust voor natuurlijke en duurzame grondstoffen. Zij koken zonder kunstmatige smaakversterkers of toevoegingen en gebruiken alleen pure ingrediënten. Ook selecteren zij zoveel mogelijk lokale telers, groenten uit het seizoen en vis uit duurzame vangst.

Genoeg keuze
Iedereen met of zonder (medisch) dieet kan heerlijk eten bij Vers aan Tafel. Naast de maaltijden uit de Hollandse, Italiaanse of oosterse keuken zijn er ook vegetarische maaltijden en maaltijden in kleinere porties. Mensen met kauw- of slikproblemen of voor wie zoutarm eet, kunnen ook bij Vers aan Tafel terecht. Speciaal voor deze doelgroep is een assortiment ontwikkeld met gemalen en zoutarme maaltijden.

Met meer dan 160 vriesverse maaltijden zit er altijd voor ieder iets bij. De vriesverse maaltijden worden gratis thuisbezorgd door het eigen bezorgteam van Vers aan Tafel.

Ledenvoordeel
Leden van KBO ontvangen 10% korting op de maaltijden (m.u.v. de Proefbox). Voor € 5,39 heeft u dus al een lekkere maaltijd!

Bestellen
Bestellen gaat makkelijk en snel via de website van Vers aan Tafel. Bestelt u voor het eerst bij Vers aan Tafel? Maak dan éérst een account aan om te profiteren van uw ledenkorting!

Liever telefonisch uw bestelling doorgeven? Bel dan met de klantenservice van Vers aan Tafel via 085 – 401 64 44. Bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van KBO zodat zij uw ledenvoordeel kunnen verwerken.

Voordelig kennis maken
Wilt u kennis maken met het aanbod? Kijk op de site van Vers aan Tafel: klik hier. U kunt kiezen voor een welkomstaanbod met korting via een code.

Bedrijfsgegevens

Afbeelding Vers aan Tafel Maaltijdservice