Ga door naar hoofdcontent
Korte berichtenStem op uw KBO-Afdeling! Rabo ClubSupport actie

Stem op uw KBO-Afdeling! Rabo ClubSupport actie

Vrijdag 1 september 2023

Evenals voorgaande jaren hebben veel KBO-Afdelingen zich ingeschreven voor deelname aan de actie Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun vereniging. Verenigingen met de meeste stemmen krijgen op basis van het aantal behaalde stemmen een geldbedrag van de Rabobank. De stemperiode is van 4 tot en met 26 september.

 class=

Hoe werkt het?

Als Rabo-lid kunt u stemmen op drie clubs. Bijvoorbeeld op uw KBO-Afdeling en op de clubs van uw (klein)kinderen. Omgekeerd kunt u hen dan ook vragen om op uw KBO-Afdeling te stemmen. Zo helpt u elkaar. U stemt via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Hiervoor is geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Als u inlogt vindt u deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.

 class=

Bent u niet digitaal actief, dan kunt u bellen naar de klantenservice en uw stemcode opvragen. Stemmen moet vervolgens wel via de website gedaan worden, bijvoorbeeld met hulp van familie óf van de deelnemende KBO-Afdeling!

De klantenservice van de Rabobank is bereikbaar op telefoonnummer (088) 722 66 00 op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur.

De stemcode wordt telefonisch aan u doorgegeven, maar kan ook per post aan u verzonden worden als u hierom vraagt. Stemt u ook voor uw KBO-vereniging? Bij voorbaat dank voor uw stem.