Ga door naar hoofdcontent
Korte berichtenGezocht: vrijgezelle 65+ers!

Gezocht: vrijgezelle 65+ers!

Vrijdag 14 juni 2024

Ook voor oudere singles die op zoek zijn naar een nieuwe liefde wil het bekende televisieprogramma Lang Leve de Liefde proberen een mooie match te maken. Interesse – voor uzelf of iemand anders – in meedoen aan Lang Leve de Liefde? Lees dan verder!

Lang Leve de Liefde is het datingprogramma van SBS6 waarin singles minimaal 24 uur de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen in een prachtige villa. In een wereld die bol staat van de datingapps en waarin een afspraak op eigen gelegenheid wat spannend kan zijn, is dit programma voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde een fijn alternatief.

Die ene leuke match

Bij Lang Leve de Liefde is er plek voor singles van àlle leeftijden. Zolang mensen op zoek zijn naar de liefde, gaan de makers van Lang Leve de Liefde met alle plezier op zoek naar die ene leuke match. De makers merken echter dat het voor sommigen lastig is om de aanmeldingspagina te vinden of dat de stap om mee te doen net te spannend is. Om die drempel te verlagen hebben de programmamakers contact gezocht met ONS Magazine.

Grootst mogelijke zorg

Bent u op zoek naar de liefde? Of kent u iemand die de hulp van Lang Leve de Liefde heel goed kan gebruiken? Meld uzelf of de persoon die u wilt opgeven aan via de aanmeldingslink. Alle deelnemers worden met de grootst mogelijke zorg behandeld. Daarbij zijn de producenten van het programma er zich van bewust dat er bij oudere deelnemers soms wat extra maatregelen nodig zijn om het ook voor hen een avontuur te maken waar ze met plezier op terugkijken. Indien gewenst zullen de programmamakers daarom hun achterban goed betrekken bij de totstandkoming van deze date. Er is regelmatig overleg over deze aspecten tussen de mensen van Lang Leve de Liefde en ONS Magazine.

Het avontuur aangaan

Heeft Lang Leve de Liefde uw interesse gewekt? Bent u nieuwsgierig hoe zo’n date eruit ziet? Klik hier voor een fragment over de senioren die het avontuur van Lang Leve de Liefde zijn aangegaan.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden, dan kan dat hier

Heeft u nog vragen, dan kunt u die mailen naar redactie@onsmagazine.nl onder vermelding van ‘Lang Leve de Liefde’. U kunt ook bellen met SBS6 op 06 – 55 00 30 39.