Ga door naar hoofdcontent
Korte berichten50 jaar priesterschap van Em. Pastoor J. Verweij. En mevrouw Toos Rietman, is 100 jaar geworden

50 jaar priesterschap van Em. Pastoor J. Verweij. En mevrouw Toos Rietman, is 100 jaar geworden

Vrijdag 12 april 2024

Even stilstaan bij 50 jaar priesterschap van Em. Pastoor J. Verweij.
En ons oudste KBO lid, mevrouw Toos Rietman, is 100 jaar geworden!

Elke derde woensdag van de maand wordt in ons dorp in De Belte door KBO Nieuw Heeten een gezellige middag georganiseerd voor onze leden. En daarbij is het heel fijn, dat pastoor Verweij bij aanvang van deze middag voorgaat in een eucharistieviering. Daarna is er koffie/thee en vervolgens is er iedere keer een andere activiteit, zoals een interessante lezing -al of niet ondersteund door dia’s-, of een muzikaal optreden. En tijdens de pauze kan er bij een drankje gezellig bijgepraat worden.

U leest nu een gratis artikel

Wilt u alle artikelen van ONS Magazine lezen? Word dan KBO-lid!

Lid worden

Wij hebben pastoor Verweij ter gelegenheid van zijn 50 jaar priesterschap in het zonnetje gezet. Door onze voorzitter kreeg hij een pentekening van onze kerk, ingelijst en geprint op doek, overhandigd, hetgeen door pastoor Verweij bijzonder op prijs werd gesteld!

Ook werd mevrouw Toos Rietman met bloemen van harte gefeliciteeerd met haar 100ste verjaardag. Zij woont nog zelfstandig in het dorp en is bij alle activiteiten graag van de partij ! Zo is ze ook iedere derde donderdag van de maand aanwezig bij de breiclub, waar voor het goede doel diverse leuke dingen worden gemaakt.