Ga door naar hoofdcontent
GesponsordMoeite met digitale bankzaken? Met Rabo samen bankieren helpen we u graag op weg.

Disclaimer: De inhoud op deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van ONS Magazine of KBO. Heeft u een klacht over de inhoud? Laat het ons weten >

Disclaimer: De inhoud op deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van ONS Magazine of KBO. Heeft u een klacht over de inhoud? Laat het ons weten >

Moeite met digitale bankzaken? Met Rabo samen bankieren helpen we u graag op weg.

Maandag 25 maart 2024
Afbeelding Moeite met digitale bankzaken? Met Rabo samen bankieren helpen we u graag op weg.

Rabobank wil een toegankelijke bank zijn en blijven voor alle klanten. Wij vinden dat iedereen, met of zonder beperking, de kans moet krijgen om gebruik te maken van al onze producten, diensten, informatie en hulpmiddelen. Iedereen moet mee kunnen doen in een inclusieve samenleving. Sommige klanten lukt het niet om hun bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar een kantoor te komen, bijvoorbeeld vanwege hun leeftijd of een beperking. Geldt dat ook voor u? Dan is Rabo Samen Bankieren misschien de oplossing. Eén van onze collega’s helpt u bij uw bankzaken en komt bij u thuis, of spreekt met u af in bijvoorbeeld de bibliotheek.

Zo werkt Rabo Samen Bankieren

Met Rabo Samen Bankieren verzorgen we financiële uitleg, zodat zoveel mogelijk klanten zichzelf kunnen redden. Of het nu gaat om uitleg over internetbankieren, het regelen van een volmacht of het aanvragen van een betaalrekening. Onze medewerkers Rabo Samen Bankieren helpen met deze bankzaken. Ze kunnen u alleen niet helpen met contant geld opnemen of storten. Wilt u gebruikmaken van Rabo Samen Bankieren? Bel ons dan op (088) 722 66 00 en maak een afspraak met één van onze medewerkers. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. De afspraak kan zowel in uw eigen vertrouwde omgeving, bij u thuis of op een andere locatie.

SeniorWeb & Rabobank

SeniorWeb biedt een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops van SeniorWeb zijn kleinschalig, betaalbaar en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde computergebruikers. Het bijzondere van de workshops van SeniorWeb is dat ze gegeven worden voor en door leeftijdsgenoten. Als lid van Rabobank ontvangt u korting op lidmaatschap van SeniorWeb. Kijk hiervoor op www.seniorweb.nl/rabobank.

Workshops digitaal bankieren

SeniorWeb verzorgt samen met Rabobank gratis workshops voor ouderen die willen leren om digitaal te bankieren. In de workshops worden klanten stap voor stap meegenomen in hoe je kunt internetbankieren, je saldo kunt checken op je mobiel of tablet, en hoe je gemakkelijk een betaling kunt doen, de app kunt downloaden of een nieuwe bankpas aan kunt vragen. Dit zijn alledaagse handelingen voor iemand die digitaal vaardig is, maar moeilijk voor iemand die digitale vaardigheden mist.

Kijk voor meer informatie over Rabo Samen Bankieren en de samenwerking met SeniorWeb op de website www.rabobank.nl/ toegankelijkheid. U vindt hier ook hulpmiddelen bij lezen en zien, bij verminderde mobiliteit, bij horen en praten of voor bankieren met hulp van een ander.