Ga door naar hoofdcontent
GesponsordABN AMRO wijst klanten en helpers de weg in de wereld van digitaal bankieren QQQq

Disclaimer: De inhoud op deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van ONS Magazine of KBO. Heeft u een klacht over de inhoud? Laat het ons weten >

Disclaimer: De inhoud op deze pagina is afkomstig van derden en valt niet onder de verantwoordelijkheid van ONS Magazine of KBO. Heeft u een klacht over de inhoud? Laat het ons weten >

ABN AMRO wijst klanten en helpers de weg in de wereld van digitaal bankieren QQQq

Maandag 25 maart 2024
Afbeelding ABN AMRO wijst klanten en helpers de weg in de wereld van digitaal bankieren QQQq

ABN AMRO zet zich op allerlei manieren in om klanten en zogeheten ‘helpers’ te ondersteunen bij digitaal bankieren. Helpers zijn mensen die anderen in de digitale wereld graag een helpende hand toesteken of hen wijzen op de mogelijkheden. Want hoewel een groot deel van de mensen bekend is met mobiel- of internetbankieren, is er ook een groep die hiermee minder vertrouwd is. ABN AMRO biedt daarom hulpmiddelen en cursussen aan om digitaal bankieren nog gemakkelijker te maken. Op deze wijze blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunt u zelf ontdekken welke manier van bankieren het beste bij u past.

In de snel veranderende digitale wereld van het betaalverkeer biedt ABN AMRO een helpende hand om bankzaken goed te regelen. Zo biedt zij verschillende hulpmiddelen en cursussen aan, waardoor klanten op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en zelf kunnen ontdekken welke manier van bankieren het beste bij hen past. Alle cursussen zijn gratis en gewoon vanuit huis te volgen.

Voor iedereen een manier om te bankieren

Klanten en helpers die benieuwd zijn naar de laatste ontwikkelingen kunnen zich aanmelden voor de online cursussen van ABN AMRO. Denk aan allerlei handige tips over veilig- en digitaal bankieren, maar ook over hoe u gemakkelijk de instellingen van uw app aanpast. Wilt u weten wat u allemaal met de ABN AMRO app kunt doen? De cursus ‘Voor iedereen een manier om te bankieren’ geeft een goede indruk van alle hulpmiddelen die ABN AMRO biedt om thuis uw bankzaken online te kunnen regelen. Wist u bijvoorbeeld dat u de instellingen in de ABN AMRO app zo kunt aanpassen dat deze meer bij u past? Zo kunt u gemakkelijk inloggen met uw vingerafdruk of het lettertype vergroten. En wie zelf aan de slag wil, of meer vertrouwd wil raken met online bankieren, kan de cursussen over Internet- en Mobiel Bankieren volgen.

Meld u aan!

Ga naar www.abnamro.nl/cursus en meld u als klant, helper of gewoon uit nieuwsgierigheid aan om te kijken welke cursussen ABN AMRO allemaal te bieden heeft. Voor meer informatie kijk op: www.abnamro.nl/toegankelijkheid of neem telefonisch contact met ons op: 0900-0024 of 088-226 2612 (telefoonnummer zonder keuzemenu).