Ga door naar hoofdcontent
Korte berichten50Plusbeurs wordt Be!eef met stevige korting voor KBO-leden!
10 t/m 14 september Utrecht

50Plusbeurs wordt Be!eef met stevige korting voor KBO-leden!

Vrijdag 12 juli 2024

In september staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van de 50-plussers. Dit keer met een nieuwe naam: Be!eef later is nu! Ook de KBO is van de partij met een stand. Bovendien mogen we dit jaar een aantal presentaties verzorgen. Dat gebeurt o.a. door Freya Pijnenborg, projectleider KBO Limburg van Senioren Zelf aan Zet.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven. Zo zullen er ook in de nieuwe opzet ruim 200 standhouders zijn, waaronder dus de KBO’s vanuit het samenwerkingsverband Senioren Netwerk Nederland. Op het centrale podium treden elke dag artiesten op, zoals Karin Bloemen, George Baker en Edsilia Rombley. Er is ook een uitgebreid programma van presentaties en workshops. Alle reden dus om Be!eef te bezoeken. Voor de prijs hoeft u het in elk geval niet te laten. 

Hoge korting voor KBO-leden!

Dankzij de samenwerking van KBO met de beursorganisatie is het voor onze leden dit jaar extra aantrekkelijk om dit evenement te bezoeken. Niet alleen vanwege het grote aantal stands, presentaties en entertainment, maar ook vanwege de korting die Be!eef biedt voor KBO-leden.

Bij bestelling van uw tickets vóór 10 september betaalt u niet de reguliere prijs van €25,- en ook niet de prijs met korting van €22,50, maar slechts €15,- (excl. 1 euro administratiekosten) Bestel uw tickets alvast op www.beleefevent.nl/tickets/ *

*Voeg na het invoeren van het aantal tickets meteen de kortingscode KBO30B toe. U ziet dan dat de prijs wordt aangepast. Deze actie is geldig voor maximaal 4 tickets.

We ontmoeten u graag op Be!eef Later is Nu!