Ga door naar hoofdcontent
EropuitZandsculpturen Garderen – 10% korting

Zandsculpturen Garderen – 10% korting

Categorie
Datum22 april 2024 - 30 december 2024
LocatieZandsculpturen Garderen, Oude Barnevelderweg 5, 3886 PT Garderen
Klik hier voor onze website
Afbeelding Zandsculpturen Garderen – 10% korting

Bij Zandsculpturen Garderen op de Veluwe stap je in een wondere wereld waar woorden tot leven komen en je verbeelding vrij spel heeft! Dit jaar staat de tentoonstelling dan ook in het teken van ‘BOEKEN’, een thema dat de kunstenaars inspiratie heeft gegeven om de meest mooie zandsculpturen te creëren. Wandel door de imposante zandbibliotheek en laat je betoveren door prachtig uitgebeelde verhalen uit diverse genres, waaronder kinderboeken, literatuur en sprookjes. 

Leer de letters van het alfabet in het klaslokaal, duik in de oude schoolboeken van rekenen, taal en aardrijkskunde en loop vervolgens naar de grote zandbibliotheek. Daar gaat de route langs allerlei verschillende onderwerpen. Denk aan Reizen, Kunst & Cultuur, Mens & Samenleving, (non)Fictie, Romans, Waargebeurd, Naslagwerken, Amusement en Detectives. Ook aan kinder- en stripboeken wordt volop aandacht besteed, net als in een echte bibliotheek. Eén ding is zeker! Tijdens deze expositie, waar je kennismaakt met ruim honderd zandbeelden, komen zowel jong als oud ogen tekort.   Kortom: een mooi en zelfs leerzaam uitje voor de hele familie!

Bijzonder dagje uit

Het complete park is fraai aangekleed met decoratiemateriaal en prachtige muurschilderingen. Maar dat is nog niet alles! Ook hebben de makers van ‘De Grote Tuinverbouwing’, hét groenste televisieprogramma van Nederland, het buitenterrein omgetoverd tot een kleurige bloemenzee zodat alle zandsculpturen nog beter tot z’n recht komen. Heb je alle zandsculpturen bekeken, dan kun je op het terrein van de Beeldentuin nog even op je gemak tuinideeën opdoen. Of geniet van een heerlijke lunch of high tea binnen of op het terras bij Lunchroom de Rozentuin. In deze sfeervolle lunchroom word je door onder andere mensen met een verstandelijke beperking op je wenken bediend. Zin om nog even te shoppen? In de twee verdiepingen tellende woonwinkel van ruim 1300 vierkante meter vind je alles voor in en om het huis.

KBO-leden: 10% korting op de entree met de kortingscode bij online boeking. Klik hier voor onze website

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden.

 

(Bent u nog niet ingelogd, klik dan op Inloggen)