Ga door naar hoofdcontent
EropuitVERDI Concert – 10% korting

VERDI Concert – 10% korting

Categorie
Muziek
Datum13 oktober 2024
LocatieVredesplein 12, 5142 RA Waalwijk
Klik hier voor onze website
Afbeelding VERDI Concert – 10% korting

Liedertafel ‘Oefening en Vermaak’ Waalwijk is een in 1860 opgericht gemengd koor van ruim 40 leden.
Het zingen van klassieke- en semi-klassieke muziek heeft de voorkeur, maar musical en moderne liederen worden ook regelmatig ingestudeerd.
Het Tilburgs Mannenkoor ‘La Renaissance’ bestaat uit een club van 35 enthousiaste zangvrienden en is in 1911 opgericht. Het repertoire bestaat uit opera- en koormuziek, musicalwerken en religieus getinte liederen.
Beide koren staan onder de deskundige leiding van dirigent Carl van Kuyck.

Op 13 oktober as. geven de koren samen, met medewerking van de solisten Anitra Jellema (sopraan), Bernadette ter Heyne (mezzosopraan), Leon van Liere (tenor) en Martijn Sanders (bas) een groot concert in Theater De Leest in Waalwijk, waarin werken van de componist Giuseppe Verdi te horen zullen zijn. Het Möbius Ensemble Tilburg (MET) en pianist Ben Martin Weijand gaan voor de muzikale begeleiding zorgen.

Centraal in het repertoire staan de opera’s Il Trovatore en I Lombardi. Daarnaast hoort u delen uit Nabucco en La Traviata.

Dit concert begint om 14.30 uur en kaarten à € 25,- (inclusief een pauzedrankje) kunt u bestellen bij de leden van de twee koren en bij Theater De Leest: online (theaterkassa@deleest.nl), aan de balie (di. t/m vr. 11.00-13.00 uur en één uur voorafgaand aan voorstellingen en films) en telefonisch (0416 331751 ma. t/m vr. 11.00-13.00 uur).
KBO-leden krijgen 10% korting.

Graag tot ziens op 13 oktober!