Ga door naar hoofdcontent
EropuitUnieke zeilarrangementen aan boord van Zeilschip Bounty – 10% korting

Unieke zeilarrangementen aan boord van Zeilschip Bounty – 10% korting

Categorie
Datum7 maart 2024 - 31 december 2024
LocatieBataviahaven te Lelystad
Klik hier voor onze website
Afbeelding Unieke zeilarrangementen aan boord van Zeilschip Bounty – 10% korting

Bounty is in 2004 opnieuw gedoopt als prachtige twee-mast brigantijn in de staat, waarin zij momenteel nog steeds verkeert. Origineel is deze viskotter in 1954 gebouwd op de Concordia werf te Amsterdam en heeft destijds tot 1978 dienst gedaan op de Noordzee als plankenvisser.

Dit prachtig traditioneel dwarsgetuigde schip met haar 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen is uniek op de Nederlandse binnenwateren en zal bij elke vaartocht een onvergetelijke belevenis bieden.

Ga op ontdekkingsreis met een prachtig traditioneel getuigd zeilschip. Ervaar op luxe en comfortabele wijze een onvergetelijke zeilbelevenis.
Herleef de GOUDEN EEUW en ga op vriendelijke wijze terug naar het verleden naar het hier en nu en zeil met ons mee waar de wind ons brengt.

Individueel meezeilen – Onvergetelijke zeilbelevenis
Zeil mee op ontdekkingsreis met het prachtige traditionele zeilschip Bounty en ervaar op een luxe en comfortabele wijze een onvergetelijke zeilbelevenis uit de Gouden Eeuw. Of je nu individueel wilt meevaren, met een vriend of vriendin, of een kleinere groep, wij bieden verschillende mogelijkheden aan om het open water te verkennen. 
Klik hier voor meer informatie en bekijk de beschikbare datums

Sunset Cruise – Zeilend de zon tegemoet
Zet koers naar de zonsondergang en de horizon op een bijzondere manier tijdens een avondje uit zeilen. Laat je betoveren door de combinatie van zeilen, zon, wind en water terwijl je geniet van een rondje om het prachtige natuurgebied de Marker Wadden en de adembenemende uitzichten.
Klik hier voor meer informatie en bekijk de beschikbare datums

Geniet op Vaderdag & Moederdag van zeiltochten met een extra feestelijk tintje! U kunt live entertainment, uitmuntende catering en enkele speciale verrassingen verwachten… een volledig uniek feest op ’t water waar prachtige herinneringen worden gemaakt! Voor meer informatie, klik hier en bezoek onze Evenementen pagina.

Ter ere van Ons 20-jarig jubileum geven wij aan KBO-leden een exclusieve korting.

 

Bij het afronden van een reservering voor een van onze meezeiltochten kunt u gebruik maken van de unieke kortingscode van 10% op uw boeking.

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Inloggen.