Ga door naar hoofdcontent
EropuitStoryTrail Theaterwandeling Leiden & Rembrandt – € 1,50 korting

StoryTrail Theaterwandeling Leiden & Rembrandt – € 1,50 korting

Categorie
Datum14 april 2024 - 31 december 2024
LocatieBinnenstad Leiden
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding StoryTrail Theaterwandeling Leiden & Rembrandt – € 1,50 korting

Vierhonderd jaar geleden was Rembrandt van Rijn een jonge Leidse knaap van 17 jaar.  Acht jaar zou hij nog in Leiden blijven wonen en werken, voor hij vertrok naar Amsterdam. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Leiden & Rembrandt neemt verhalenverteller Brot van Gromme je mee door het 17e-eeuwse Leiden, op zoek naar sporen van de wereldberoemde schilder.

Dwalend door de Leidse binnenstad ga je samen met de verteller terug naar de tijd van Rembrandt. Eeuwenoude grachten, stegen en kerken vormen het decor van deze sprankelende vertelvoorstelling. Onderweg komt de jonge Rembrandt tot leven. Je ontdekt de plekken in de stad waar hij als jongen graag kwam, waar hij zijn inspiratie vond en waar hij werd geraakt door Het Licht.

Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? Verteller Brot zal je met open armen ontvangen.

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode ONS-StoryTrail-247 en betaal slechts € 17,50 per persoon.

Je kunt mee wandelen op:
– 14 april 2024, 14:00-15:30
– 9 juni 2024, 14:00-15:30

Met een groep vanaf 6 personen kan je op elke dag van je keuze een StoryTrail boeken. Neem een kijkje op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.

KBO-leden € 1,50 korting via kortingscode

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Inloggen.