Ga door naar hoofdcontent
EropuitStoryTrail Theaterwandeling Leeuwarden – € 1,50 korting

StoryTrail Theaterwandeling Leeuwarden – € 1,50 korting

Categorie
Datum23 april 2024 - 31 december 2024
LocatieBinnenstad Leeuwarden
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding StoryTrail Theaterwandeling Leeuwarden – € 1,50 korting

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Leeuwarden. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Deodorus is je gids.

Deodorus neemt je mee naar het verre verleden van Leeuwarden. Onderweg tovert hij de mooiste stadsverhalen tevoorschijn. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over deftige prinsessen, sluwe oplichters, kooplieden, socialisten en dominees. Én over de tegenstelling tussen arm en rijk die als een rode draad door de stadshistorie loopt.

Wandelend door de binnenstad beleef je de geschiedenis van Leeuwarden zo levensecht dat het wel lijkt of je eeuwen terug in de tijd bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling vol vaart, humor en liefde voor de stad.

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode ONS-StoryTrail-247 en betaal slechts € 17,50 per persoon.

Kijk op www.storytrail.nl voor een overzicht van geplande voorstellingen. Daarnaast kan je met een groep vanaf 6 personen op elke dag van je keuze een StoryTrail boeken. Neem een kijkje op de website voor de mogelijkheden.

KBO-leden € 1,50 korting via kortingscode

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Inloggen.