Ga door naar hoofdcontent
EropuitStoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven – € 1,50 korting

StoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven – € 1,50 korting

Categorie
Datum18 mei 2024 - 31 december 2024
LocatieHistorisch Delfshaven
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding StoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven – € 1,50 korting

De geschiedenis van Delfshaven beleven? Dat kan met de StoryTrail Theaterwandeling. Verhalenverteller Hildebrand is je gids tijdens een openluchtvoorstelling vol historische avonturen.    

Dwalend door Historisch Delfshaven vertelt Hildebrand je de mooiste verhalen uit de stadshistorie. Over Piet Heyn bijvoorbeeld, de zeeschuimer die hier werd geboren. Over oersterke zakkendragers. Over haringvangst en walvisvaart. En over een heel bijzondere papegaai. Je gaat opstand en tumult meemaken, oorlog, vrede en heel veel mooie sagen en legenden. Ga je mee op avontuur? Hildebrand zal je met open armen ontvangen.

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl.  Reserveer nu met kortingscode ONS-StoryTrail-247 en betaal € 17,50 per persoon.

Je kunt in april, mei, juni, oktober, november en december mee wandelen op elke derde zaterdag van de maand, aanvang 15:30 uur.

Met een groep vanaf 6 personen kan je op elke dag van je keuze een StoryTrail boeken. Neem een kijkje op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.

KBO-leden € 1,50 korting via kortingscode

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Inloggen.