Ga door naar hoofdcontent
EropuitStoryTrail Theaterwandeling Gorinchem – € 1,50 korting

StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem – € 1,50 korting

Categorie
Datum1 januari 2024 - 31 december 2024
LocatieBinnenstad Gorinchem
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem – € 1,50 korting

Elke eerste zondag van de maand kan je samen met een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen een heerlijke duik nemen in de geschiedenis van Gorinchem. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste historische verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Ooit, lang geleden, was Gorinchem de hoofdstad van het Land van Arkel. De Heren van Arkel waren hier de baas en zij waren voor niets of niemand bang. Krachtpatsers waren het, maar ook beminnelijke weldoeners. Zij wisten zich uit de meest benarde situaties te redden. Totdat er zelfs voor de Heren van Arkel geen redden meer aan was en het Land van Arkel reddeloos ten onder ging.

De verteller laat je de avonturen van de Van Arkels in geuren en kleuren beleven. Maar dat is nog lang niet alles, want tijdens de StoryTrail Theaterwandeling staan er nog veel meer Gorcumse sagen, legenden en historische verhalen op het programma.

Hoe die verhalen gaan aflopen? En wat je van al die historie tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Gorinchem, een
bijzondere ervaring voor iedereen die houdt van geschiedenis en verteltheater.

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode ONS-StoryTrail-247 en betaal € 17,50 per persoon.

Je kunt mee wandelen op elke eerste zondag van de maand om 14:00 uur. Met een groep vanaf 6 personen kan je op elke dag van je keuze een StoryTrail boeken. Neem een kijkje op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.

KBO-leden € 1,50 korting via kortingscode

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Inloggen.