Ga door naar hoofdcontent
EropuitStoryTrail Theaterwandeling Breda – € 1,50 korting

StoryTrail Theaterwandeling Breda – € 1,50 korting

Categorie
Datum1 april 2024 - 31 december 2024
LocatieVertrek vanaf de Grote Markt
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding StoryTrail Theaterwandeling Breda – € 1,50 korting

Elke tweede zondag van de maand kan je op avontuur in de geschiedenis van Breda, samen met een van de verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling beleef je de mooiste historische verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De verteller neemt je mee naar de tijd van de Tachtigjarige Oorlog. Toen streden Holland en Spanje om de macht in Breda. Over die strijd doen ongelooflijke verhalen de ronde. Verhalen die de verteller in geuren en kleuren tot leven gaat wekken.

Dwalend door de mooie binnenstad kom je oog in oog te staan met de Spaanse legercommandant Houtepen, een keiharde kerel die geen genade kent. Je maakt kennis met de wachter van de Grote Toren, die de vijand dag en nacht in het oog houdt. Je brengt een bezoekje aan de strenge Juffrouw Meesteres, die waakt over het Begijnhof. En je gaat uit varen met Adriaan, een eenvoudige turfschipper die uitgroeit tot de grote held van Breda.

Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op elke tweede zondag van de maand om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode ONS-StoryTrail-247 en betaal slechts € 17,50 per persoon.

Met een groep vanaf 6 personen kan je op elke dag van je keuze een StoryTrail boeken. Neem een kijkje op de website voor de mogelijkheden.

KBO-leden € 1,50 korting via kortingscode

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Inloggen.