Ga door naar hoofdcontent
EropuitStoryTrail Theaterwandeling Arnhem – € 1,50 korting

StoryTrail Theaterwandeling Arnhem – € 1,50 korting

Categorie
Datum2 januari 2024 - 31 december 2024
LocatieBinnenstad Arnhem
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding StoryTrail Theaterwandeling Arnhem – € 1,50 korting

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Arnhem. Verhalenverteller Phileas neemt je mee op een avontuurlijke tocht door de Arnhemse geschiedenis.   

Arnhem is een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Phileas de mooiste stadsverhalen tot leven.

Verteller Phileas neemt je mee van de Grote Kerk naar het Duivelshuis, en van de Hel naar de Hemel. Ooit was dit het domein van machtige hertogen, wrede veldheren en geheimzinnige waarzegsters. Welke listen en lagen hebben zij beraamd om van Arnhem de machtigste stad van het land te maken? En wat is daar uiteindelijk van terecht gekomen? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

Met een groep vanaf 6 personen kan je op elke dag van je keuze een StoryTrail boeken. Neem een kijkje op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.

KBO-leden € 1,50 korting via kortingscode

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Inloggen.