Ga door naar hoofdcontent
EropuitO’Dreams – Gratis koffie/thee

O’Dreams – Gratis koffie/thee

Categorie
Datum23 oktober 2024
LocatieDen Durpsherd in het Beneluxtheater, Kerkwijk 61, 5258 KB in Berlicum
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding O’Dreams – Gratis koffie/thee

DUBLIN

wo 23 oktober | 20:30 € 21,00

O’DREAMS struint door Dublin en neemt het publiek mee in de bruisende hoofdstad van Ierland. Langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. Verhalen over de inwoners van Dublin. Maar óók over de vele avonturen die de muzikanten er zelf beleven.

Het drietal doorkruist de drukke straten van Dublin en verdwaalt in donkere stegen. Samen ontrafelen ze het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en vreemde kostgangers. De band speelt op straat en strijkt neer langs de oevers van The Liffey. Tijdens een eindeloos lijkende tocht langs oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen.

O’DREAMS zingt en speelt legendarische songs die onlosmakelijk verbonden zijn met de Ierse hoofdstad. Luister ademloos naar prachtige, driestemmig gezongen ballads. Ga ten onder in  een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. En doe mee aan de hilarische pubquiz waar jouw kennis over Dublin en die van je mede theaterbezoekers flink wordt getest.

Gratis kop koffie/thee bij bezoek aan een voorstelling in het Beneluxtheater de theaterzaal van Den Durpsherd op vertoon van KBO-ledenpas.

 

Geldig: tot en met december 2024

Kijk voor ons volledige theaterprogramma op https://www.beneluxtheater.nl/events/