Ga door naar hoofdcontent
EropuitKasteel Hernen – 25% korting entree

Kasteel Hernen – 25% korting entree

Categorie
Datum1 juni 2024 - 30 juni 2024
LocatieKasteel Hernen, Dorpsstraat 40, 6616 AH Hernen
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding Kasteel Hernen – 25% korting entree

Kasteel Hernen, hét kasteel in het land van Maas & Waal

Ooit willen ervaren hoe het was om in de middeleeuwen te leven en te wonen? Kom dan naar kasteel Hernen in het land van Maas en Waal.
Ga op avontuur met de pratende lantaarn als gids langs spannende kamers, trappen en gangen en ontdek onderweg ook het geheim van de verdwenen toren in een spectaculaire presentatie.

Om nog verder terug te stappen in de tijd zijn er vaak ambachtslieden op het kasteel die de bezoekers alles leren over touwslaan, smeden, handwerken, rietvlechten en meer.

Daarnaast organiseren wij het hele jaar door activiteiten voor jong en oud: zoals b.v. exclusieve rondleidingen voor volwassenen, diverse markten én de kids-zomerweken wanneer er elke dag wat extra’s te doen is voor de kinderen. Kijk voor een actueel overzicht op www.glk.nl/hernen.

Het kasteel ligt aan de rand van het dorpje Hernen in een prachtige omgeving met mooie bossen en lanen, graslanden, oude rivierlopen en een molen. Vanaf het kasteel zijn er diverse fiets- en wandelroutes te volgen. Ook de fraaie ommuurde kasteeltuin met vele bijzondere rozensoorten is tijdens de openingstijden van het kasteel geopend.
Daarnaast zijn in de directe omgeving diverse horeca gelegenheden voor een heerlijke lunch of diner.

Een bezoek aan kasteel Hernen en omgeving is daarom niet alleen heel leerzaam, maar vooral voor zowel jong als oud is echte belevenis.

Door gebruik van de kortingscode online en op vertoon van de KBO ledenpas ontvangt u 25% korting op uw tickets.

 

Boek uw tickets voor kasteel Hernen van tevoren op www.glk.nl/hernen en gebruik de kortingscode voor eenmalig 25% korting op de reguliere entreeprijs (max.4 personen).
De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten.

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden.

(Bent u nog niet ingelogd, klik dan op Inloggen)