Ga door naar hoofdcontent
EropuitHuis Verwolde, adellijk erfgoed in Achterhoek – 25% korting entree

Huis Verwolde, adellijk erfgoed in Achterhoek – 25% korting entree

Categorie
Datum1 juli 2024 - 31 juli 2024
LocatieHuis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding Huis Verwolde, adellijk erfgoed in Achterhoek – 25% korting entree

Op huis Verwolde in het Achterhoekse Laren woonde één adellijke familie wel zes generaties lang. Nu kun je er als bezoeker terug in de tijd gaan. Perfect ingericht, alsof ze er nog steeds
wonen. Bekijk samen met een gids of juist op eigen gelegenheid de privévertrekken en zie hoe het azuurblauwe bloemetjesbehang in de Chinese kamer nog steeds aan de muur schittert.

Maak op een interactieve manier kennis met de bewoners en hun personeel in het onderhuis. Ook leuk voor kinderen. Ze kunnen op het bed van de huisknecht liggen, een bloemenboeket samenstellen en een monogram op bestek tekenen.

Bijzondere bomen vind je buiten in de tuin en op het landgoed. Ga met de bijzondere bomenroute op zoek naar de zakdoekjesboom en de negenling, een heel bijzondere beuk. Met de kinderen kun je ook op speurtocht. Gooi de knapzak over de schouder of picknick in de tuin.

Kun je geen genoeg krijgen van landgoederen, kastelen en het Achterhoeks landschap? Fiets dan één van de vele routes die in de directe omgeving liggen. Bezoek de kasteelwinkel en theeschenkerij met heerlijk terras aan de vijver. Een bezoek aan huis en tuin Verwolde is een beleving voor iedereen.

Door gebruik van de kortingscode online en op vertoon van de KBO ledenpas ontvangt u 25% korting op uw tickets.

 

Boek uw tickets voor huis Verwolde van tevoren op www.glk.nl/verwolde en gebruik de kortingscode voor eenmalig 25% korting op de reguliere entreeprijs (max.4 personen). De aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar tegen contanten. .

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden.

(Bent u nog niet ingelogd, klik dan op Inloggen)