Ga door naar hoofdcontent
EropuitErvaar Amsterdam vanaf het water met LOVERS – 10% korting

Ervaar Amsterdam vanaf het water met LOVERS – 10% korting

Categorie
Datum6 maart 2024 - 30 juni 2024
LocatiePrins Hendrikkade 25, 1012 TM Amsterdam
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding Ervaar Amsterdam vanaf het water met LOVERS – 10% korting

Beleef de magie van Amsterdam vanuit een uniek perspectief tijdens een rondvaart met LOVERS. Laat je betoveren door de prachtige grachten van deze sfeervolle stad terwijl je geniet van een ontspannen en schilderachtige tocht over het water.

LOVERS Canal Cruises nodigt je uit om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de serene schoonheid van Amsterdam vanaf de comfortabele dekken van onze sfeervolle boten. Vaar langs historische grachtenpanden, pittoreske bruggen en iconische bezienswaardigheden terwijl je wordt ondergedompeld in de rijke geschiedenis en cultuur van deze prachtige stad.

Laat je verrassen door de audiogids die je meeneemt op een boeiende reis door de verhalen achter elke gracht en elk monument. Of je nu voor het eerst in Amsterdam bent of een doorgewinterde lokale bewoner bent, Lovers Rondvaarten biedt een unieke en informatieve ervaring voor iedereen.

Of je nu kiest voor een romantische avondcruise, een ontspannen dagtocht, elke rondvaart belooft een onvergetelijk moment te worden.

Mis deze kans niet om de hoofdstad te verkennen. Reserveer nu je tickets voor een onvergetelijke ervaring op het water en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

KBO-leden ontvangen 10% korting op de normale tickets met de kortingscode.

 

De kortingscode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden. Inloggen.