Ga door naar hoofdcontent
EropuitBusreis naar Het was Zondag in het Zuiden – € 4,00 korting

Busreis naar Het was Zondag in het Zuiden – € 4,00 korting

Categorie
Datum29 juni 2024
LocatieElzentlaan 50, Eindhoven
Klik hier voor meer informatie
Afbeelding Busreis naar Het was Zondag in het Zuiden – € 4,00 korting

Het was Zondag in het Zuiden is dé Nederlandse spektakelmusical met muziek van Rowwen Hèze over het hoogwater in Limburg. Maar liefst 65.000 bezoekers hebben in de zomer van 2023 deze musical al bezocht. Wegens de grote belangstelling is de musical in juni 2024 zes weken opnieuw te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Een groot deel van de cast, onder wie Buddy Vedder, Renée van Wegberg, Suzan Seegers en Hein van der Heijden, keert terug.

De Heilige Anthonius neemt ons mee naar december 1993. Een roerige tijd. Wat begon als een hoge waterstand van de Maas, groeide binnen een paar dagen uit tot een watersnood die Limburg totaal overrompelde. En tegelijkertijd dichter bij elkaar bracht dan ooit.

Radiojournalist Sarah ziet de onrustige Maas als dé kans op een mooie reportage, de doorbraak in haar carrière. Maar daar denkt de radioredactie van Omroep Limburg anders over. Sarahs ouders proberen koste wat kost hun boerderij en de beesten veilig te stellen. Evacueren is geen optie, zelfs niet als het leger het eist. Hun oudste dochter Irene reist halsoverkop naar Nederland om hen bij te staan. Een gemeenteraad komt samen om het dorp te beschermen. Burgemeester Ruiters loopt volgens zijn raadsleden achter de feiten aan, ondanks al zijn inspanningen. Ze voeren de druk op. Totdat hij opeens spoorloos verdwijnt.

  • Je reist in een comfortabele bus naar het theater op locatie en weer terug
  • Het zijn premium-plaatsen

KBO-leden ontvangen een korting van € 4,00 per kaartje.

 

De korting wordt verrekend bij het kopen van een ticket via onderstaande actiecode.

De tickets zijn te bestellen tot en met 30 mei.

 

De actiecode is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden.

(Bent u nog niet ingelogd, klik dan op Inloggen)