Ga door naar hoofdcontent
EropuitBoeken- en Platenbeurs – Lage entree/prijzen

Boeken- en Platenbeurs – Lage entree/prijzen

Categorie
Beurs
Datum1 juni 2024 - 2 juni 2024
LocatieManege De Pijnhorst, Bremhorst 6, 5491LR Sint-Oedenrode (navigatiesysteem Paardebloem invoeren)
Klik hier voor onze website
Afbeelding Boeken- en Platenbeurs – Lage entree/prijzen

Houdt U van lezen in romans, science fiction of biografieën ??? Bladert U graag door mooie kunst- en fotoboeken? Misschien bent U meer geïnteresseerd in de natuur, tuin of de dierenwereld …. Of zoekt U mooie boeken voor Uw kleinkinderen…. Dan moet U beslist een bezoekje brengen aan een van de grootste boeken- en platenbeurzen van Nederland. U vindt bij ons een prachtige collectie boeken, zeer goed gesorteerd in 30 categorieën en alles van uitstekende kwaliteit en zeer gunstig, goedkoop dus…, geprijsd!! Naast de ruim 1200 dozen vol boeken zijn er ook heel veel puzzels, van 500 tot 4000 stukjes, allemaal gecontroleerd of ze compleet zijn en vele leuke spelletjes voor jong en oud.

Ook op de muziekafdeling is van alles te vinden: lp’s, klassiek en populair, cd’s, dvd’s en singletjes.  En als extraatje start op zondagmiddag om 14.00u een platenveiling met bijzondere lp’s, ingebracht door de organisatie en andere mensen.

 Nieuwsgierig geworden ??? Kijk op de website: www.boeken-en-platenbeurs.nl Hier vindt U alle informatie over deze beurs.

Locatie:  Manege De Pijnhorst, Paardenbloem  Sint-Oedenrode

Openingstijden: Zaterdag 1 juni van 10 tot 17.00 uur

                             Zondag 2 juni van 10 tot 16.00 uur

 

Lage entree, lage boekenprijzen en lage prijzen voor koffie met iets lekkers!