Ga door naar hoofdcontent
EropuitBloemenpark Appeltern – 20% korting

Bloemenpark Appeltern – 20% korting

Categorie
Natuur
Datum1 maart 2024 - 30 november 2024
LocatieWalstraat 2A 6629AD Appeltern
Klik hier voor onze website
Afbeelding Bloemenpark Appeltern – 20% korting

Beleef de mooiste tuinen

Ontdek het mooiste bloemenpark van Nederland en laat je inspireren! In onze kleurrijke wereld vind je meer dan 100 modeltuinen, indrukwekkende doorkijkjes en prachtige waterpartijen. Van romantisch, puur natuur tot heel modern; je geniet van steeds weer nieuwe sferen. Elk jaar maken we bijzondere tuinen met de nieuwste trends, maar er zijn ook tuinen van meer dan 30 jaar oud die al echt karakter hebben.

Nederland is wereldberoemd als bloemenland. De beste Nederlandse kwekers tonen in Bloemenpark Appeltern hun mooiste bloemen en planten. In het park is de Nationale Vaste Plantentuin aangelegd, de grootste showtuin met duizenden unieke soorten.

Geniet na een kleurrijke wandeling in ons sfeervolle restaurant of op één van de terrassen in ons park. En als je inspiratie hebt opgedaan voor je eigen tuin, dan vind je leuke spullen en planten in onze winkel.

Voor (klein)kinderen is er onze natuurlijke speeltuin op ‘Adventure Island’. Daar ontdekken zij de natuur en leren over alles wat leeft in hun eigen tuin.

Bloemenpark Appeltern ligt in het Land van Maas en Waal, een groen rivierenlandschap met dijkjes, dorpjes en fruitboomgaarden.

Een bezoek aan Appeltern is een gezellig dagje uit in een bloemrijke omgeving die elk seizoen weer anders is. Een onvergetelijke herinnering!

 

Bloemenpark Appeltern is gedurende het seizoen dagelijks geopend, ook op zon- en feestdagen! Kijk op www.appeltern.nl voor alle informatie en de activiteitenkalender.

KBO-leden :

20% korting op vertoon van ledenpas aan de kassa of via de kortingslink

 

De kortingslink is hieronder te vinden en is alleen zichtbaar voor ingelogde leden.

(Bent u nog niet ingelogd, klik dan op Inloggen)