Ga door naar hoofdcontent
ArtikelenTulpenroute Flevoland 2024

Tulpenroute Flevoland 2024

Vrijdag 15 maart 2024

Tulpenroute Flevoland is al jarenlang een begrip in de Flevopolder. In april en mei verandert onze provincie jaarlijks in een lappendeken van kleur als de tulpenvelden in bloei komen te staan.

U leest nu een gratis artikel

Wilt u alle artikelen van ONS Magazine lezen? Word dan KBO-lid!

Lid worden

Het kleurrijkste evenement van de Flevopolder

Tulpenroute Flevoland staat garant voor mooie fiets- en autoroutes langs tal van tulpenvelden in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. In april en mei vult dit gebied zich met kleur als de tulpenvelden in bloei komen te staan. Hoe dichter we bij de Tulpenrouteperiode komen, hoe meer we kunnen onthullen over de routes en activiteiten.

Tulpenroute Flevoland 2024

In 2024 vindt de Tulpenroute Flevoland plaats van 13 april tot en met 5 mei. Samen met onze vrijwilligers wordt elk jaar weer druk gewerkt aan een nieuwe editie van dit kleurrijke bloemenfeest. In deze periode zullen weer talloze bezoekers uit alle hoeken van het land en de wereld naar Flevoland trekken voor een bezoek aan onze velden.

Fiets- en autoroutes door drie gemeentes

Om iedereen te laten genieten van de mooie bloemenvelden worden tijdens de Tulpenroute fietsroutes en autoroutes uitgezet langs de bollenvelden in de gemeenten Dronten, Lelystad en Zeewolde. Daarnaast openen verschillende (agrarische) bedrijven langs de routes hun deuren.

Het laatste nieuws

De laatste nieuwsberichten over het evenement, de kaartverkoop en activiteiten vindt u hier

Bron:Stichting Tulpenroute Flevoland