Ga door naar hoofdcontent
AanbiedingenVakantiehotel Der Brabander – koffie/thee met gebak

Vakantiehotel Der Brabander – koffie/thee met gebak

Woensdag 10 januari 2024

Vakantiehotel Der Brabander
De familie Meurs verzorgt al ruim 37 jaar een onvergetelijk verblijf in Winterberg waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Bij Der Brabander hechten we veel waarde aan schone kamers, hygiëne, veiligheid en waar voor je geld. Waar voor je (vakantie)geld! Ook houden we rekening met het milieu en sociale verantwoordelijkheid, en zijn we altijd op zoek naar het ultieme in service en kwaliteit.

Onze ligging
Unieke locatie: direct naast het wandel- en skigebied, op een paar minuten lopen van het gezellige centrum en centraal gelegen voor wie de vele mogelijkheden in de omgeving wil ontdekken.

Veel inbegrepen
Veel inbegrepen: als Brabander gast maak je gratis gebruik van het verwarmde buitenzwembad, de elektronische minikluis, WiFi, gratis bellen naar Europese vaste nummers, kinderfaciliteiten, afgesloten stalling voor fietsen en motoren, gezelschapsspellen, maar ook wandelingen en fakkeltochten met gids, sfeervolle avonden en nog veel meer! Van begin april tot eind oktober ontvangt u bij maar liefst 45 uitstapjes gratis entree.

Speciaal voor de lezers van de „ONS“ website:

Bij uw boeking ontvangt u van ons gratis een lekker kopje koffie of thee met gebak bij aankomst.

Vult u bij de opmerkingen in dat u via de „ONS“ website bij ons boekt, en wij zorgen voor de rest!

Boeken kan heel gemakkelijk via www.brabander.nl

Uniek: Der Brabander Busreizen
Komt u ook eens beleven waarom deze zó populair zijn?

Al talloze busgasten hebben we bij ‘Der Brabander’ mogen verwennen met een heerlijke, goed verzorgde vakantie. Aan werkelijk alles is gedacht: een van alle gemakken voorziene keurige kamer, heerlijke maaltijden (ieder dieet mogelijk), gezellige avonden en een veelzijdig excursieprogramma. Met een ervaren en vriendelijke chauffeur. Familie Meurs staat samen met een vriendelijk, behulpzaam en gastvrij team mensen garant voor een aangenaam en onvergetelijk verblijf zoals u dat alleen bij Der Brabander in Winterberg vindt! Inmiddels hebben al zoveel mensen een fijne vakantie bij ons gehad, dat er zeker weten iemand in uw omgeving kan vertellen hoe leuk het was! Vraag maar eens rond!

Mede mogelijk gemaakt door:
Vakantiehotel Der Brabander
Adres: Am Waltenberg 65-67, 59955 Winterberg, Duitsland
Telefoon: +49 2981 9320
Email: info@brabander.nl
www.brabander.nl