Ga door naar hoofdcontent
AanbiedingenUltiem slaapcomfort, maximaal comfort en een groot gebruikersgemak! – Korting/gratis hoofdkussen

Ultiem slaapcomfort, maximaal comfort en een groot gebruikersgemak! – Korting/gratis hoofdkussen

Dinsdag 9 januari 2024

De basis van ieder bed is dat u er natuurlijk goed in slaapt. Daarom dat wij, Bedder BV, ieder matras geheel afstemmen op basis van uw postuur, slaapgedrag, comfort en warmtebeleving. Een matras op maat is een levensloopbestendig matras, is achteraf aanpasbaar en hoeft u niet meer te keren en te draaien.

Naast goed slapen doen we nog veel meer in en met het bed. Wellicht leest u in bed weleens een boek, kijkt u TV of vindt u het juist fijn vindt om in een bepaalde houding te slapen, voor elke wens de juiste positie! U kunt dit eenvoudig instellen met de draadloze afstandsbediening. Deze is zelfs voorzien van memory functies, waarbij u uw favoriete stand gemakkelijk opslaat.

Dagelijks maakt u het bed op, verschoont u regelmatig de hoeslakens en probeert u naast en onder het bed alles zoveel mogelijk stofvrij te houden. Dat is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kunt u onze bedden in hoogte verstellen en met een simpele handeling verrijden, u kunt hierdoor op hoogte opmaken zonder te bukken en u kunt overal onder het bed komen met uw stofzuiger. Een overzicht van alle functies vindt u in onze gratis brochure en op website www.bedder.nl

“Made in Holland” Naast leverancier zijn we ook producent van onze Hoog/Laag bedden, deze produceren we in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we de kwaliteit goed waarborgen en hebben we een acceptabele levertijd. Binnen ons productieproces proberen we afval loos te werken en zijn we bijna energieneutraal.

Mocht u uiteindelijk de keuze hebben gemaakt om een fantastisch bed bij Bedder aan te schaffen, dan is het  vanzelfsprekend dat wij u bed kosteloos leveren en plaatsen, waarbij we ook het oude bed demonteren en voor u afvoeren. Uw oude bed wordt altijd gerecycled.

Na het leveren van het bed houdt het natuurkijk niet op, sterker nog; dan begint het eigenlijk pas! U mag gaan genieten van uw fantastische bed. Heeft u na de levering vragen, we zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar en krijgt u altijd iemand aan de lijn. We hebben zelfs een landelijke verhuisservice, welke geheel kosteloos is voor al onze klanten.

Voor onze KBO leden hebben we een speciale actie;

 

U krijgt een gratis ergonomisch hoofdkussen per persoon, wanneer u een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis of in onze showroom maakt. Daarnaast ontvangt u een korting van € 10,- per levensjaar met een maximum van € 900,- op de aanschaf van een hoog/laag bed.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze bedden? Bel dan 0561-700224 of kijk op www.bedder.nl en vraag onze gratis brochure aan.

Ontvang gratis brochure via deze QR code

Mede mogelijk gemaakt door:
Bedder
Steenstraat 2, 8375 HM Oldemarkt
Telefoon : 0561-700224
E-mail : info@bedder.nl
www.bedder.nl