Ga door naar hoofdcontent
AanbiedingenGratis fietshelm, stuurspiegel, fietstas én slot!

Gratis fietshelm, stuurspiegel, fietstas én slot!

Donderdag 7 maart 2024

Ontdek het ultieme comfort en de veiligheid van Lacros elektrische (vouw)fietsen met een lage instap! Met een focus op ergonomisch design en gebruiksgemak bieden Lacros-fietsen een moeiteloze en comfortabele fietservaring voor iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteitsniveau. De lage instap maakt het gemakkelijk om op en af te stappen, terwijl de elektrische ondersteuning zorgt voor een soepele en plezierige rit, zelfs op langere afstanden.

Als kers op de taart kunnen leden van de KBO momenteel profiteren van een speciale aanbieding! Bij aankoop van een Lacros elektrische fiets ontvangt u tijdelijk een gratis fietshelm, stuurspiegel, fietstas en fietsslot cadeau. Zo kunt u niet alleen genieten van het comfort en gemak van uw nieuwe fiets, maar ook van extra veiligheid en functionaliteit tijdens hun fietstochten. Wacht niet langer en ervaar zelf het plezier van veilig en comfortabel fietsen met Lacros!

De actie loopt tot en met 30 september 2024.

Kijk voor alle modellen en meer informatie op www.lacros.nl of bel naar 073 203 2487.

U kunt ook een proefrit maken en/of gewoon een kijkje komen nemen onder het genot van een lekkere kop koffie of thee op de Nieuwe Eerdsebaan 16 in Schijndel.

Namens organisatie: Lacros
Geldig van/tot: 30 september 2024
Meer informatie:klik hier